2020, Musical Offerings, Volume 11, Number 2

Musical Offerings

https://digitalcommons.cedarville.edu/musicalofferings/

Musical Offerings – міжнародний студентський науковий музикознавчий онлайн журнал відкритого доступу. Журнал публікує статті англійською мовою на теми з будь-якої галузі музикознавства, етномузикології, історії музики чи історії церковної музики. Видається двічі на рік. Засновник журналу – Сідарвілльський університет (Cedarville University, США, штат Огайо). Індексується RILM та EBSCO.

Подати статтю у журнал може будь-який студент будь-якого коледжу чи університету за умови, що він або вона володіють авторськими правами на надісланий твір. Метою журналу є прагнення допомогти студентам досягти успіху в музикознавчих дослідженнях, ознайомити їх з процесом підготовки статей до публікації та мати можливість опублікувати свою наукову роботу до закінчення навчання.

Назва журналу збігається з назвою твору Й. С. Баха “Музичне приношення”, BWV 1079. Назва була обрана таким чином, щоб охопити кілька значень. Її можна перекласти також як “Музичні пропозиції”. Підзаголовок журналу “Soli Deo Gloria” також пов’язаний з цим твором Й. С. Баха і підкреслює, що Сідарвілльський університет, як видавець, підтверджує свою прихильність до Христа.

Найпопулярніші статті журналу –

https://digitalcommons.cedarville.edu/musicalofferings/topdownloads.html


Сторінку створено для інформування читачів Бібліотеки НМАУ ім. П. І. Чайковського про нові публікації та Інтернет-ресурси.